DAÜ, Emekliye Ayrılan Necdet İcil’i Onurlandırdı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) geçtiğimiz günlerde emekliliğe ayrılan emekli personeli Necdet İcil’e yıllarca Üniversiteye vermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı 1 Mart 2016 tarihinde teşekkür plaketi takdim etti.

DAÜ Rektörlük makanımda DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam tarafından verilen söz konusu plaket takdiminde DAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Sözen, Prof. Dr. Hasan Amca, Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu, Prof. Dr. Bekir Özer, Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş, Akademik İşler Eşgüdüm Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Etikan, Dr. İsmail Erkan Arkın, Öğrenci İşleri Eşgüdüm Görevlileri Doç. Dr. Derviş Subaşı ile Öğretim Görevlisi Mutlu Kale ve Teknik İşler ve Kurumsal İlişkiler Eşgüdüm Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mürüde Çelikağ da hazır bulundu.

DAÜ’de 1 Eylül 1985 tarihinden itibaren, toplam 31 yıl çeşitli görevlerde yer alan İcil’e katkılarından ve verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Osam, İcil’in uzun yıllar Üniversitenin önemli noktalarında önemli görevlerde yer aldığını dile getirerek emeklilik hayatında kendisine sağlık ve mutluluk dolu günler diledi.