İçeriğe git

DAÜ EESTEC LC Famagusta Kulübü’nden Proje Yönetimi Üzerine Seminer

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı EESTEC LC Famagusta Kulübü tarafından organize edilen ve George Washington Üniversitesi mezunu, Proje Yönetimi Uzmanı (PMP®) Ramiz Mammadli’nin konuşmacı olarak katıldığı seminer DAÜ Aktivite Salonu`nda gerçekleştirildi.

“Proje Yönetimi: Başlamak İçin Yeterli!” (Project Management: Just Enough To Start!) adını taşıyan seminerin açılış konuşmasını EESTEC LC Famagusta Yönetim Kurulu Başkanı Toğrul Abbasov yaptı. Toğrul Abbasov seminerin gerçekleşmesine destek veren DAÜ Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü ile EESTEC LC Famagusta organizasyon takımına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ardından proje yönetiminin günümüzdeki öneminden bahsetti ve seminerin davetli konuşmacısı Ramiz Mammadli’ni dinleyicilere tanıttı.

Söz konusu seminerin ilk kısmında Ramiz Mammadli tarafından sunum gerçekleştirilerek proje yönetimi tarihi, proje anlamı ve proje yaşam döngüsü hakkında genel bilgiler verildi ve katılımcılara proje yönetiminin kullanım alanlarından bahseden çeşitli videolar gösterildi. Seminerin ikinci kısmında ise proje yönetimi yapısı ve işleyişi hakkında önemli teknik bilgiler verilerek, ardından proje yönetiminin kariyer hayatındaki öneminden de bahsedildi. Proje Yönetimi Uzmanı (PMP®) Ramiz Mammadli’nin sunumdan sonra öğrencilerden gelen sorulara da cevap verdiği ve farklı takım çalışmalarının da yapıldığı seminer katılımcıların da aktif katılımıyla interaktif bir şekilde gerçekleştirildi.

Toplamda 3 saaat süren seminerin sonunda DAÜ EESTEC LC Famagusta Yönetim Kurulu Başkanı Toğrul Abbasov Ramiz Mammadli’ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Katılan öğrencilere katılım sertifikalarının verileceği bilgilendirmesinden sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile seminer sonlandırıldı.