DAÜ Eczacılık Fakültesi "Doz" Dergisi'nde

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eczacılık Fakültesi,  Ankara Eczacı Odası Yayın Organı “Doz” Dergisi’nin 14. sayısında  yer aldı. DAÜ Eczacılık Fakültesi’nin tanıtımına geniş yer veren dergi “Kıbrıs’da yükselen Uluslararası bir değer; Doğu Akdeniz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi” başlığı altında övgü dolu sözlerle bahsetti.

Ankara Eczacı Odası tarafından, Ankara'daki tüm kamu ve serbest eczacılar için yayınlanan sektörel bir dergi olan Doz sektörün sorunlarına değinmek, bu sorunlara çözüm önerileri getirmek, bilgi paylaşımlarında bulunmak ve odanın faaliyetlerini duyurmak amacıyla basılıyor.

Yayın hayatına 14 Mayıs Eczacılık Günü'nde başlayan ve iki ayda bir yayınlanan dergi Ankara Eczacı Odası üyesi eczane ve eczacılara, 550 milletvekiline, T.C. Sağlık Bakanlığı ve tüm Genel Müdürlüklere, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüklerine, SGK'ya, ecza depolarına, ilaç firmalarına, üniversitelere, hastanelere, ulusal ve yerel basına dağıtılıyor.