İçeriğe git

DAÜ Amerikan Futbolu Kulübü 3.lük - 4.lük Maçında Oynamaya Hak Kazandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı  Amerikan Futbolu Kulübü “EMU Crows” ile Ankara Başkent Üniversitesi Amerikan Futbol Takımı “Knights” arasında yapılan UNI Lig 1. Lig Yarı final maçı, 27 – 12 “Başkent Knights”  takımının galibiyetiyle sonuçlandı.

Kalabalık bir izleyici kitlesinin katıldığı maçı izleyenler arasında DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ile Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan da hazır bulundular.

UNI Lig 1. Lig B grubu karşılaşmaları kapsamında daha önce İstanbul Üniversitesi Amerikan Futbolu Takımı “Bulls”, Okan Üniversitesi Amerikan Futbolu Takımı “Huskies” ve Gediz Üniversitesi Amerikan Futbolu Takımı “Hawks” ile karşılaşan “EMU Crows”, üç maçtan da üstün bir skorla galip gelmeyi başarmıştı. Akdeniz Üniversitesi ve Bolu Üniversitesi Amerikan Futbolu takımlarının ise maçlara çıkmaması sonucunda “EMU Crows” hükmen galip sayıldı.

Mayıs ayı içerisinde Samsun’da yapılacak olan UNI Lig 1. Lig 3.lük ve 4.lük maçlarına çıkmaya hak kazanan “EMU Crows” yapacakları karşılaşmanın çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

DAÜ Otobüsü EMU Crows İçin Boyandı

Öte yandan DAÜ’de oldukça kalabalık bir taraftar kitlesine sahip olan EMU Crows takımının başarıları her geçen gün artarken, DAÜ’de alınan bir karar doğrultusunda DAÜ’nün sahip olduğu otobüslerden birisi de EMU Crows’u yansıtan görseller ile boyandı. Otobüs DAÜ kampüsünde oldukça dikkat çekiyor.