İçeriğe git

DAÜ 24. Bahar Festivali Muhteşem Edis Konseri ile Sona Erdi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bahar Festivali’nin 24.’sü Türkiye’nin sevilen sanatçısı Edis’in gerçekleştirdiği muhteşem konserin ardından sona erdi. 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü, saat 22:00’de, DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu’nda sahne alan Edis seslendirdiği birbirinden güzel parçaları ile geceye katılanlara unutulmaz saatler yaşattı.

DAÜ’lü öğrenciler ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) dört bir yanından gelenler ile buluşan Edis, sevilen şarkılarını seslendirirken, coşkulu kalabalık sık sık şarkılara eşlik etti. Konser sonunda Edis’e DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sonuç Zorlu Oğurlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Ünlüler DAÜ’ye Akın Etti

Bu yıl 15 - 18 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 24. Bahar Festivali  kapsamında alanında başarılı birçok kişi DAÜ’de sevenleri ile bir araya geldi. Festival boyunca Koray Avcı, MFÖ, Edis, DJ Kura, Mantra, Mavra, Emre Fırat, Route 66, Yağız ile Koli Band  gerçekleştirdikleri konser ve performanslarla geceye katılanlara konserlerinde coşku dolu saatler yaşattılar. Öte yandan,  Gülse Birsel, Enis Arıkan, Ercan Kesal, Esra Erol, Güneri Civaoğlu, Nasuh Mahruki, Nebahat Çehre, Prof. Dr. Meltem Yalınay, Serdar Altunok, Rezzan Kiraz, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Orhan Alkaya, Dr. Ender Saraç, Tijen Karaş, Ali İhsan Varol ile Tugay Kerimoğlu gibi alanında önemli kişiler gerçekleştirdikleri söyleşilerle  sevenleri ile bir araya geldiler.  Ayrıca Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun yer aldığı “Don Kişot’um Ben” isimli tiyatro gösterisi festival kapamında tiyatro severler ile buluştu. Oldukça renkli ve eğlenceli geçen zengin içerikli festival ile öğrenciler ve KKTC halkı bolca eğlenerek rahat bir nefes almış oldu.