DAÜ 2018-2019 Akademik Yılı Mezunları Fener Alayı ile Kente Veda Etti

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2018 – 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezunları, 28 Haziran 2019 Cuma günü, saat 20:00’de, cübbelerini giyerek ellerinde meşalelerle geleneksel Fener Alayı Mezuniyet Yürüyüşü’nü gerçekleştirdi. Söz konusu Mezuniyet Yürüyüşü’ne 2,600’e yakın mezun katıldı.

2018 – 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezunları, öğretim görevlileri ve yönetsel personel ile öğrenci aileleri, meşalelerle ve hep bir ağızdan söyledikleri şarkılar eşliğinde, Mağusa Gelişim Akademisi önünden başlayıp üniversitenin önemli sembolik mekanlarından biri olan Atatürk Meydanı’na kadar yürüyerek Gazimağusa kentine ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne veda ettiler. Yaklaşık 1 saat süren mezuniyet yürüyüşünün ardından mezunlar Atatürk Meydanı’nda toplandı. Coşkulu kalabalık meydanda mezuniyet kutlamalarına devam etti.