İçeriğe git

Ankara Üniversitesi Rektörü'nden Prof. Dr. Necdet Osam'a Ziyaret

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, 18 Eylül 2017 Pazartesi günü, saat 14:30’da Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’i makamında kabul etti.

18-19 Eylül 2017 tarihleri arasında DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme Bölümü ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Uluslararası Kentsel Politikalar Konferansı” kapsamında KKTC’de bulunan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’in DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam’a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde konferans ile ilgili detaylar ve kurumsal işbirliğinin güçlenerek devam etmesi konuşuldu. Söz konusu ziyarette  DAÜ VYK Eski Başkanı Mehmet Bayram ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Balcı da yer aldı.

Ankara Üniversitesi Rektörü'nden Prof. Dr. Necdet Osam'a Ziyaret

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kent, Çevre ve Yerel Yönetim Politikaları Anabilim Dalı’nın bilimsel katkısı ile Salamis Bay Conti Resort Hotel’de yapılan “Uluslararası Kentsel Politikalar Konferansı”, 19 Eylül 2017 Salı günü yapılacak oturumların ardından sona erecek.