İçeriğe git

AK Parti Gençlik Kolları'ndan DAÜ'ye Ziyaret

AK Parti (AKP) Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Vahit Atalan beraberindeki heyet ile birlikte Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen söz konusu ziyaret sırasında konuşan Prof. Dr. Osam, DAÜ hakkında geniş bilgiler vererek, DAÜ’nün uluslararası akreditasyonlara sahip çok kültürlü, çok uluslu bir devlet üniversitesi olduğunu bildirdi.

Prof. Dr. Osam, DAÜ’de birbirinden farklı kültürdeki insanların barış ve huzur içerisinde bir arada yaşadığına dikkat çekerek, sevgi ve saygıya dayalı bir yaşam alanının yaratılmasının son derece önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaret sırasında konuşan Atalan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni (KKTC) kendi vatanları olarak gördüklerini aktararak, kimseyi ötekileştirmeden vatana hizmet etmeyi hedeflediklerini bildirdi. DAÜ’nün başarılarını her zaman takip ettiklerinin altını çizen Atalan, DAÜ’de bulunmaktan son derece memnun olduğunun altını çizdi. Söz konusu ziyaret sırasında Prof. Dr. Osam, Atalan’a Kıbrıs’a özgü DAÜ logolu Lefkara işi pano hediye takdiminde bulundu. Ziyarette Rektörlük Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş ve DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı da hazır bulundu.