AEGEE Mağusa Agor Kişinev'e Katıldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne (DAÜ) bağlı Avrupa Öğrencileri Formu (AEGEE) Mağusa, Moldova’nın başkenti Kişinev’de gerçekleştirilen ve Avrupa Öğrenci Formu’nun (AEGEE) en büyük organizasyonu olan genel kurulu AGORA’ya katıldı.

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı etkinlikte AEGEE’nin genel seçimleri gerçekleştirilirken, AEGEE’nin gelecek ile ilgili izleyeceği stratejiler belirlendi. Avrupa Öğrenci Formu Mağusa (AEGEE Mağusa) KKTC’nin ilk uluslararası tanınmış öğrenci platformu olup, üyeleri Avrupa’da AEGEE içerisinde seçme, seçilme, projeler yapma ve projelere katılma hakkına sahipler. AEGEE Mağusa adına etkinliğe katılan Başkan Veli Nurluöz, Başkan Yardımcısı Sadun Korhan ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ali Ersuner etkinliğin kendileri adına çok faydalı olduğunu ve AEGEE Mağusa olarak hem Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni hem de KKTC’yi en iyi şekilde uluslararası etkinliklerde temsil etmeye devam edeceklerini söylediler.