İçeriğe git

DAÜ IX. Osman Maraşlı Anı Turnuvası Başlıyor

Başlangıç:
Bitiş:
Yer:
Deniz Tesisleri

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) tek üçlü plaj voleybolu turnuvası olma özelliğini taşıyan “Osman Maraşlı Anı Turnuvası”nın dokuzuncusu, bir yıl aradan sonra bu yıl 8-9 Ağustos 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek. DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club) yer alacak olan ve iki gün sürecek etkinliğin son başvuru tarihi 6 Ağustos 2020 Perşembe günü olarak belirlendi. Turnuva komitesi bu yıl ikili karışık kategorisi yerine, Gazimağusa bölgesinde 18 yaş altı sporcu sayısının fazlalığını gözeterek “18 yaş altı üçlü karışık” kategorisini oluşturdu.

Başarılı Takımlara Para Ödülü

Söz konusu turnuvada üçlü kadınlar, üçlü erkekler ve 18 yaş altı üçlü karışık (en az bir kız oyuncu) kategorilerinde mücadeleler gerçekleştirilecek. Üçlü kadınlar ve üçlü erkekler kategorilerinde en fazla bir lisanslı oyuncu yer alabilecek. Turnuva sonucunda başarılı olan takımlara para ödülleri verilecek. Turnuvaya kayıtlar DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yapılıyor. IX. Osman Maraşlı Anı Turnuvası hakkında detaylı bilgiye 0392 630 2302 ile 0548 836 3312 numaralı telefonlardan ulaşılabiliyor.

Basın Toplantısı Düzenlenecek

IX. Osman Maraşlı Anı Turnuvası ile ilgili basın toplantısı düzenlenecek. Söz konusu toplantı, 28 Temmuz 2020 Salı günü, saat 10:00’da, DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club) yapılacak. Basın toplantısında turnuvaya ilişkin daha detaylı bilgi verilecek.