Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Mezunlarına Yüksek Lisans Program Yeni Kayıtlarında %15 Öğrenim Ücret İndirimi Sunuyor

Yayınlanma Tarihi: 9 Şubat 2023, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi 2022-23 Akademik yılı Bahar Dönemi yüksek lisans programına ilk kez kayıt yaptıracak üniversitemiz mezunlarına öğrenim ücretlerinde %15 indirim sunmaktadır.

Bu müjdeli haberi verip, kendi geleceğinizin şekillenmesinde yardımcı olacağını düşündüğümüz DAÜ'de lisansüstü eğitimle ilgili sizi bilgilendirmek istiyoruz.

DAÜ'nün geniş yelpazeye sahip lisansüstü programları, Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü tarafından koordine edilmekte ve yürütülmektedir. DAÜ lisansüstü programları, alanınızda kendinizi en iyi şekilde geliştirme fırsatı sunmakta, aynı zamanda alanınıza yakın veya farklı bir alanda bilimsel hazırlık programı yardımı ile kendinizi geliştirip lisansüstü eğitim yapma şansı vermektedir.

DAÜ'deki lisansüstü eğitim ve programların detaylı bilgisi için Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü web sitesini ziyaret edebilir, başvurunuzu Lisansüstü Programlar Online Başvuru Sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Yüksek Lisans Programları

Online Başvruru Sistemi