DAÜ Tanıtım Ofisi

Lise Yaz Atölyesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi, 2022 Yaz Dönemi'nde Lise Yaz Atölyesi programı gerçekleştiriyor!

Program, öğrencilerin yaz döneminde üniversite yaşamının bir parçası olarak akademik anlamda kendilerini geliştirmelerine, üniversite tercihleri öncesinde çeşitli alanlarda bilgi sahibi olmalarına fırsat tanıyor.

Programdaki dersler Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri tarafından verilecek ve lise öğrencilerinin geleceğe dair kararlarını daha iyi şekillendirmelerini, yükseköğrenim tercihini daha bilinçli yapmalarını, üniversite ve kampüs yaşamını, üniversitenin sunduğu olanakları yakından tanımalarını sağlayacaktır. Sunulacak tüm dersler, lisans öğrencilerimize sunulan mevcut dersler ve konular üzerinden şekillendirilmiş olup, öğretim üyelerimiz tarafından sunulacaktır.

Öğrenciler iki hafta boyunca hafta içi her gün seçtikleri programdaki derslere ve aktivitelere katılacak ve sertifika alacaktır. Dersler ve aktiviteler 10:30 – 15:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Önemli Tarihler:

Program Tarihleri

15 Ağustos – 26 Ağustos 2022

Kayıt tarihleri:15 Temmuz 2022 – 12 Ağustos 2022

Son Başvuru Tarihi: 12 Ağustos 2022

Doğu Akdeniz Üniversitesi 2022 Lise Yaz Atölyesi programına 9., 10., veya 11. sınıfı başarıyla tamamlamış olan tüm KKTC lise öğrencileri başvurabilir.

Detaylı Bilgi İçin:

Ders Programları